Colofon

Eigenaar website

Landerije de Bunte
Geurdsweg 8
7554 PH Oele (Hengelo OV)

Het is niet de bedoeling dat je zonder voorafgaande toestemming informatie of beeldmateriaal overneemt van onze website.
Voor toestemming: mail ons even op info@landerijedebunte.nl

Aan de informatie die op deze website wordt aangeboden, kunnen geen rechten worden ontleend.
Ook aanvaardt Landerije de Bunte geen verantwoordelijkheid voor directe of indirecte schade die zou kunnen ontstaan door het gebruik van deze informatie.

Bouw en vormgeving website

De-Lijn.nl | Dennenbosweg 145 | 7556 CG | Hengelo
info@de-lijn.nl

Fotografie & teksten

Corney Niemeijer
Gerarda van Merkerk

Open Dag voor Agrariërs

Voor wie: Iedere boerin of boer die wat wil weten over natuurinclusieve landbouw op Landerije de Bunte
Wanneer: Zie datum op het overzicht
Tijden: Open inloop van 10:00 tot 16:00 uur
Aantal deelnemers: Onbeperkt
Kosten: geen, het LNV draagt de kosten

Wat brengt het je? In je eigen tempo en op je eigen moment kun je een globale indruk kunnen krijgen van wat, hoe en waarom wij de dingen doen. Er zullen overzichten zijn van grondanalyses, kuilanalyses en ecologische rapporten over wat de afgelopen 20 jaar heeft gebracht. Daarbij zullen we laten zien hoe onze dieren zich ontwikkelen en welk machinepark past binnen onze bedrijfsvoering. Een gedetailleerde persoonlijke uitleg zal maar beperkt mogelijk zijn binnen een grote groep mensen, maar je krijgt wel een idee wat deelnemen aan onze andere workshops van een dag of dagdeel je kan opleveren.

Uiteraard zijn we zelf aanwezig om globale uitleg te geven. Daarnaast betrekken we de partners waarmee we samenwerken in de open dag en mogelijk zijn zij ook aanwezig om je verder te informeren. Een maand vóór de open dag zal e.e.a. helder uitgewerkt zijn en deelname van partners concreet.
Meld je aan voor de nieuwsbrief , en volg de sociale media, dan mis je niets.